Gardena Szivattyúk


A Gardena már több mint 35 éve kínál innovatív, minden problémára megoldást nyújtó szivattyúkat. A Gardena garantálja a legkiválóbb minőséget öntözéshez, víztelenítéshez és a házi vízellátás során egyaránt. 

Bővebben: Gardena Szivattyúk

Barenbrug fűmagok

A BARENBRUG cég 1904-ben Arnhemben, Hollandiában alakult. Küldetésük, hogy vezető nemzetközi gazdasági- és fűmagra specializálódott vetőmag társaság legyen. A kutatásra és fejlesztésre összpontosítanak, mely garantálja a kiváló minőségű termékeket.

 

Bővebben: Barenbrug fűmagok

Gardena Süllyesztett esőztetők

 A süllyesztett szórófejeknek két nagy csoportját különböztetjük meg:

  • turbinás szórófejek
  • spay szórófejek

Az előző főleg nagyobb területekhez ideális, a második típus pedig közepes és kisebb felületekhez ajánlott. A két típust eltérő vízleadási tulajdonságuk miatt, nem lehet egy öntözési körön belül alkalmazni.

Bővebben: Gardena Süllyesztett esőztetők

Gardena kerti tömlők


2014-ben megújúlt a Gardena tömlő kínálata. Nemcsak külsőleg változtattak a tömlők megjelenésén, erősebb és rugalmasabb anyagok alkalmazásával a minőség is nőtt és a Power Grip bordázatnak köszönhetően az alkalmazhatóságon is javítottak a fejlesztők.

 

Bővebben: Gardena kerti tömlők

Gardena Öntözőórák

01866-20_klMegjelent a Gardena öntözésvezérlő óráinak új sorozata: Premium, Comfort és Classic kategóriában. Az előző típusokhoz képest kezelése még egyszerűbb, praktikusabb lett. Segítségével elfelejtheti az otthoni locsolás terhét, a vezérlő óra akár a talajnedvességet is figyelembe véve határozza meg az öntözés időtartamát és gyakoriságát.

Bővebben: Gardena Öntözőórák

Megtekintett termékek

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek