Robotfűnyíró telepítése

 

Cégünk a Gardena robotfűnyírók és  Husqvarna automowerek értékesítését telepítését, szervizelését is ellátja.

 

A két márkáról röviden: 

  • Husqvarna automower: a svéd cég volt az első aki kb. 20 évvel ezelőtt robotfűnyíró fejlesztésbe kezdett. Az idők során szerzett tapasztalatok, megbízható kiforrott technológiát eredményeztek melyek piacvezetővé tették a vállalatot a robotfűnyíró technológiában.

 

  • Gardena robotfűnyírók: a Gardena márkát a Husqvarna cég évekkel ezelőtt felvásárolta ezzel új piaci szegmenst nyitva és erősítve az anyacéget egy bevezetett márkával. A Gardena termékek és fejlesztések megmaradtak és folytatódtak tovább. Kivételt ez alól a robotfűnyírók képeznek. Itt nem külön fejlesztették a Gardena robotfűnyíróit, hanem már a bevált Husqvarna modelleket alapul véve hoztak létre hasonló termékpalettát, kis és közepes kerttel rendelkező vásárlók igényeit célozva. Így a a két márka modelljei működési elvükben, anyaghasználatban, megbízhatóságban nem térnek el egymástól.

A Gardena robotfűnyírók úgy kerülnek értékesítésre, hogy a dobozában minden megtalálható legyen ami a telepítéshez szükséges ( részletes leírás, telepítő dvd, szükséges vezeték és csatlakozók). Ezzel szemben a Husqvarna termékcsalád úgy lett kialakítva, hogy felmérés után szakember határozza meg a szükséges vezeték és más kiegészítők mennyiségét, illetve a telepítéskor a beállításokat is szakember végzi.

Ezért van az, hogy a Gardena termékek elérhetők áruházunkban, míg a Husqvarna automowerek telepítésekor előzetes egyeztetés után árajánlatot adunk. Ettől függetlenül sok esetben, főleg egy bonyolultabb kert esetén érdemes a Gardena robotfűnyírók telepítését is szakemberre bízni vagy legalább a tanácsát kérni.


Hogyan történik a telepítés?

  • felkérés esetén a helyszínen felmérjük a kertjét és így adunk árajánlatot a szükséges típus kiválasztásával.
  • telepítjük a fűnyírót: lehelyezzük a vezetékeket (anélkül, hogy kárt tennénk a kertben) beállítjuk a robotfűnyírót. A telepítés általában max. 1napot vesz igénybe.
  • a letelepített fűnyírókra 2 év garanciát vállalunk.
  • későbbiekben is ellátjuk a robotgépekkel kapcsolatos összes szervíz feladatot, szoftverfrissítést.
  • kérés estén a szezon végén fűnyíróját karbantartjuk és teszteljük.

 

 A robotfűnyírók működési elvéről itt tudhat meg többet.


Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Megtekintett termékek

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek