Szállítási és fizetési feltételek

 

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest 1-3 napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át, a termék rendelkezésre állásától és a választott szállítási módtól függően.  Amennyiben rendelését nem tudjuk saját raktárkészletünkből kiszolgálni, a szállítás ideje nőhet (speciális termékek esetén). Ebben az esetben a kiszállítás 3-10 nap között várható, amit telefonon vagy emailben jelezni fogunk Önnek.

Csomagolási költséget nem számolunk fel, viszont a szállítási költség egy része  Önt terheli.

Két szállítási mód közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt a rendelés feladása során:

  • Magyar Posta (MPL futárszolgálat)
  • nem kér szállítást a cégünk telephelyén kívánja átvenni a megrendelt terméket

 


MPL futárszolgálat (súlyhatáros): 

  • 0 - 14,9 kg-ig       1500Ft
  • 15 - 29,9 kg- ig    2000Ft
  • 30 kg-tól              3000Ft

Rendeléskor rendszerünk automatikusan kiszámolja a fizetendő összeget.

 

Szállítás nélkül: ennél a lehetőségnél a termékeket a kecskeméti telephelyünkön veheti át, így a vásárlását nem terheli a szállítási költség.  Ebben az esetben emailben vagy telefonon értesítjük, a termék rendelkezésre állásáról.


Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről, jegyzőkönyv nélkül, nem áll módunkban elfogadni.


Fizetés:

  • utánvéttel: készpénzben az áru átvételekor
  • bankártyával: az OTP Simpleplay rendszerén keresztül

 Bankkártyás fizetés menete: miután kiválasztotta a megfelelő terméket és megadta a vásárláshoz szükséges személyes adatait,  válassza ki a bankártyás fizetési lehetőséget és erősítse meg a rendelését. Ekkor automatikusan átkerül a Simple biztonságos oldalára, ahol bankártya adatai megadásával kifizetheti a vételárat.

A bankártyás fizetésről többet is megtudhat a Simple logóra kattintva.

Megtekintett termékek

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek